Main menu

یادداشت

حرف آخر من این است که ...

دشمنان تا کنون هر چه از دستشان برآمده کوتاهی نکرده و ثابت کرده اند بنایی بر کوتاهی و کم گذاشتن هم ندارند. در چنین شرایطی ما چه باید بکنیم؟


مهدی فضائلی: چه بخواهیم و چه نخواهیم و چه باور داشته باشیم چه نداشته باشیم، ما دشمن داریم و دشمن بدون کمترین تعلل و ترحمی، علیه ما یعنی هم علیه نظام ما و هم علیه مردم ما مشغول دشمنی است.

تا کنون هر چه از دستشان برآمده کوتاهی نکرده و ثابت کرده اند بنایی بر کوتاهی و کم گذاشتن هم ندارند.

در چنین شرایطی ما چه باید بکنیم؟

تسلیم شویم؟ هرگز! چون دشمنی تمام نمی شود و تازه اول تقاص پس دادن و باج دادن است.

بی تفاوت باشیم؟ نه! چون با بی تفاوتی ما دشمن بی تفاوت نمی‌شود و تازه غفلت و بی تفاوتی ما موجب گستاخی بیشتر او و آسیب پذیری بیشتر ما خواهد شد. 

یک راه بیشتر نداریم و آن مقاومت است.

البته مقاومت بمعنای دفاع تنها نیست بلکه مقاومت فعال،ترکیبی از دفاع و تهاجم است.

دفاع و تهاجم ما در برابر دشمن طبیعتا" باید نسبتی با رفتار دشمن داشته باشد؛ نمی شود او جبهه ای عمل کند و ما پراکنده؛ نمی شود او در همه عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و رسانه ای تهاجم کند و ما فقط در یک‌ یا دو عرصه، لذا عقلانیت حکم می کند ما نیز یک " تهاجم ترکیبی" را در دستور کار قرار بدهیم، آن هم با سازماندهی جبهه ای.

باید جبهه ای گسترده در همه عرصه ها تشکیل شود و هر کس که می تواند در هر بخشی از این جبهه، نقش آفرینی جهادی داشته باشد. 

آنان که می توانند با علم و دانش جهاد کنند با این سلاح، آنانی که با تولید و فعالیت اقتصادی می توانند با سلاح تولید، افرادی که با قلم و بیان توان صف آرایی مقابل دشمن دارند با سلاح قلم و زبان و ...

البته مادر همه این جهادها،" جهاد تبیین " است چرا که اگر تبیین بدرستی تحقق پیدا کند هر کس به وظیفه و مسئولیت خویش آشنا می شود و در عرصه ای که توان دارد اثرگذار خواهد شد.

فرمان " تهاجم ترکیبی" به دشمن در این مقطع را می توان ناشی از سه  واقعیت دانست؛ نخست؛ تحرک روزافزون و گسترده دشمن علیه انقلاب اسلامی، دوم، ضعیف شدن و رو به افول بودن دشمن و سوم، افزایش توانمندی ها و اقتدار جمهوری اسلامی ایران 

و یکبار دیگر مرور این قسمت از بیانات رهبر حکیم انقلاب اسلامی:

《حرف آخر من این است که دشمنان ما، جبهه‌ی دشمن -چون دشمن یک جبهه است؛ یک جبهه‌ی عظیم است- امروز دست زده به یک تهاجم ترکیبی؛ تهاجم دشمن یک تهاجم ترکیبی است؛ یعنی جنبه‌ی اقتصادی در آن هست، جنبه‌ی سیاسی در آن هست، جنبه‌ی امنیّتی در آن هست، جنبه‌ی رسانه‌ای در آن هست، جنبه‌ی دیپلماسی در آن هست -از همه جهت یک حمله‌ی ترکیبیِ دسته‌جمعی را شروع کرده‌اند- ما هم در مقابل بایستی حرکتمان حرکت ترکیبی باشد؛ از همه جهت بایستی تلاش کنیم. البتّه دفاع باید بکنیم امّا همیشه در موضع دفاعی نمیتوانیم بمانیم؛ این را باید توجّه داشت. این که من میگویم باید دفاع کنیم، خب دفاع یک کار لازم است امّا همیشه نمیشود در موضع دفاعی ماند؛ دشمن تهاجم میکند، ما هم باید تهاجم داشته باشیم؛ در زمینه‌های مختلف؛ هم در زمینه‌های رسانه‌ای، هم در زمینه‌های اقتصادی، هم در زمینه‌های امنیّتی. اهل فکر در این زمینه‌ها مسئولند؛ کسانی که اهل فکرند، ‌اهل کار و اقدامند، بخصوص مسئولان، در هر کدام از این عرصه‌ها که میتوانند بایستی تلاش کنند و ان‌شاءالله همچنان که بر خلاف خواسته‌ی دشمن و بر خلاف گمانهای آشفته‌ی دشمن، جمهوری اسلامی بیش از چهار دهه، با قدرت پیش رفته و روزبه‌روز بحمدالله مستحکم‌تر و ریشه‌دارتر شده، در آینده هم همین حرکت ادامه پیدا خواهد کرد؛ به نظر من و ان‌شاءالله به توفیق الهی از گذشته هم بهتر حرکت خواهیم کرد و پیش خواهیم رفت و دشمن ناکام خواهد شد؛ منتها باید هر کدام وظیفه‌ی خودمان را در هر بخشی بدانیم.》{jcomments on}

Add comment

Security code Refresh

Submit

تمامی حقوق محفوظ است.

امام خامنه ای امام خمینی
                 

 

 

Template Design:Dima Group