احزاب انقلابی باید فعالانه مینها را از سر راه انقلاب بردارند
دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: احزاب انقلابی با توجه به منشور گام دوم انقلاب و جهاد تبیین، با پرچمداری خط مقدم، میادین مین دشمن را از سر راه انقلاب بردارند.
مجتبی شاکری دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی اظهار داشت: من هم به سهم خودم تشکر می کنم از اینکه جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی بیش از ربع قرن سابقه فعالیت دارد و این سابقه فعالیت توانسته در حوادث و رخدادهای مهم انقلاب و مسائل داخلی، منطقهای و بینالمللی و در ارتباط با آنچه که سه قوه فعالیت داشتهاند، اثرگذار باشد و بتواند به وظایف خودش در حد توان عمل بکند.
وی یادآور شد: اینکه جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در تربیت نیروهایی که بتوانند برای نظام خدمتگزار باشند در ردههای مختلف و آنها را عرضه بکند و برای نظام، بتواند یک اندوختهای را فراهم بکند این موجب افتخار است. یکی از کارکردهای مهم تشکلها و احزاب همین تربیت نیرو برای مجموعه نظام است که حتی گاهی از اوقات در بالاترین رده جمعیت به خاطر اینکه بتواند در آن جایگاه به ارائه خدمت مشغول شود از جمعیت ایثارگران هم خارج بشود و آن مسئولیت را عهدهدار بشود.
وی افزود: کار دیگری که جمعیت ایثارگران انجام دادند، نظارت بر امور است. یعنی این نظارت هم شامل نظارت عمومی است که مطالبات مردم را رصد کنند و هم اینکه در دستگاههای تقنینی، قانونگذار و مجریه آن را پیگیری کنند و راهحلهایی را ارائه نمایند. برای اینکه مطالبات مردم بر زمین باقی نماند.
وی درباره ارایه راه حل ها اظهار داشت: از کارهایی که برای یک حزب بسیار مهم است اینکه بتواند به وظیفه خودش عمل کند اینکه برای مسائلی که در جامعه پیش میآید حالا در بعد مسائل تئوریک انقلاب یا مسائل اجرایی و نیازهای مردم بتواند ارائه راهحل کند؛ مدلهای عملیاتی برای اینکه مشکل رفع بشود، ارایه کند. چون صرفا درک مسائل قدم اول است، حل مسائل بسیار امر مهمی است که همه احزاب باید خودشان را در این جایگاه هم بدانند.
شاکری یادآور شد: از نکات دیگری که از وظایف جمعیت ایثارگران بوده و توانسته در دورههای مختلف این وظیفه را به انجام برساند، مشاوره دادن به مردم است. احزاب در انتخاباتی که صورت میگیرد میباید از فهرست مطولی که مقابل مردم وجود دارد و مردم علاقهمند هستند که شایستگان آن فهرست را انتخاب بکنند، جمعیت ایثارگران یا به طور مجتمع جبهه تحولخواهان انقلابی که شامل جمعیت رهپویان و جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی هم هست، در این زمینه مشاوره لازم را به مردم ارائه بکنند یا در قالب همکاری ای که با شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هست آنجا نظرات خودشان را بیان کنند و این امر بسیار ارزشمندی است که به طور مستمر در حال وقوع است.
وی اضافه کرد: یکی از کارهای دیگری که جمعیت ایثارگران دنبال میکند و احزاب دیگر هم باید در خط مقدم انجام این وظیفه باشند، اینکه بتوانند در مقابل ضد انقلاب و احزابی که کج راههایی را دنبال میکنند و درصدد تردید افکنی در جامعه هستند هم آنها را با روشنگری دستشان را رو بکنند و نفوذیهایی را که میخواهند انقلاب را استحاله بکند و در مقابل آنها بایستند و به مردم معرفی کنند و هم دشمن و رصد کردن دشمن در وجهههای مختلفش به خصوص در این عملیات ترکیبی که در بیان مقام معظم رهبری هم بود که با یک چهره و عملیات ترکیبی آنها ورود پیدا میکنند و میخواهند مقاصدشان را دنبال بکنند.
دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی گفت: لذا احزاب هر مقداری که ما الان رو به جلو میرویم و افقهای جدیدتری را مقابلمان میبینیم در اینکه وظایف نظام را در مقابل ملتهای دیگر در مقابل مدیریت جهان ملاحظه میکنیم وظیفه احزاب مهمتر میشود هم باید اطلاعاتشان وسیعتر باشد و هم تحلیلشان در یک سطح بالاتری قرار داشته باشند و هم اینکه ارائه راهحلهایی که میکنند آن راهحلها قابل عمل باشد. یعنی این وظایفی که من برشماری کردم وظیفه همه دوستانی است که الان رای دادند یا در حال رای دادن هستند وظیفه آنها را مهمتر میکند.
وی تاکید کرد: شورای مرکزی جای برجستگان و شایستگان و کسانی است که از امتیازات بالای هم شخصیتی هم عملکردی هم تحلیلی و هم بیان مطالب و هم پاسخگویی و هم مسئولیت پذیری باید برخوردار باشند چون آنها در یک سطح بالایی از تصمیم گیری و تصمیم سازی قرار دارند.
دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در تقسیم بندی احزاب یادآور شد: در مورد احزاب این تقسیمبندی را اگر دوستان در ذهنشان داشته باشند این کمک میکند به اینکه ما داوری مان یک داوری منطقیتری بشود. یک عده احزابی بودند که با انقلاب اسلامی نیامدند. جنسشان، تفکرشان، دیدگاهشان، عملکردشان و نوع موضعگیریهایشان و افقهای پیش رویشان با مکتب امامین انقلاب تفاوت داشت و اینها همراهی نکردند. اینها باصطلاح ملیگراها بودند؛ لیبرالها بودند، متحجرین بودند، منافقین بودند، مارکسیستها بودند و برخی از احزابی را که اینها جنسشان با جنس انقلاب اسلامی سازگار نبود و برخیهایشان از اوایل انقلاب و برخی به تدریج از دایره انقلابیون خارج شدند. یعنی از دایره مردم به نوعی خارج شدند.
وی افزود: دسته دیگری از احزاب هستند که اینها را میشود گفت احزاب دوران قبل از انقلاب، به نوعی تلاشی انجام بدهند ولی در دوران انقلاب فعال، میداندار، در قضایا نبودند. میشود گفت احزاب منفعل، احزاب منفعل همین الان هم هستند از این احزاب 130 حزب ملی که ما الان در کشور داریم بسیاری از این احزاب، احزاب منفعل هستند چه از جنس احزاب اصلاحطلب و احزابی که به نام مستقل هستند و چه احزابی که به عنوان احزاب اصولگرا هستند منفعل هستند. یعنی شما در مسائل مهم از آنها نه ارائه راهحلی نه حضور در مسائل رخدادهای مهم انقلاب نداریم.
وی تاکید کرد: احزاب منفعل به کار انقلاب و نظام نمیآیند. آن چیزی که الان به کار انقلاب، نظام و دفاع از مکتب انقلاب و مکتب انقلابیگری میآید احزابی هستند که حتی فراتر از انفعال، آنها حضور در صحنه داشته باشند.
شاکری اظهار داشت: ما دو نوع حضور در صحنه داریم یک نوع فقط کسانی که شرایط آمده باشد کاری انجام می دهند یعنی به حداقل تلاش قناعت میکنند که این هم خیلی مطلوب نظام و این شرایط نیست. آن چیزی که مطلوب این شرایط است این است که از مرحله انفعال حتما دوری گزیده باشند و به فعالیت حداقل هم قناعت نکنند، بلکه پرچمداری بکنند. پرچمداری برای اینکه افقهای پیش رو را جلوتر حرکت کنند در خط مقدم پیش ببرند و مردم را مثل لوکوموتیوی که مجموعه را به دنبال خودش میکشد، مجموعه را به دنبال خودشان بکشانند.
وی درباره گام دوم انقلاب گفت: الان با توجه به گام دوم انقلاب، منشوری که مقام معظم رهبری پیش روی ما قرار دادند، با مجموع مطالبی که از حضرت امام به ما به ارث رسیده و مقام معظم رهبری در موقعیتهای مختلف آنها را بیان کردند و همین بحث جهاد تبیین و حرکت عقلایی و اخلاقی را که بیان فرمودند جا دارد به اینکه ما حزبهایمان را به خصوص جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی از احزاب پرچمدار در خط مقدم برای اینکه راهها را باز بکند. میادین مینی که دشمن کار میگذارد به لحاظ مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و بینالمللی، این مینها را از سر راه انقلاب و مردم پاک بکند تا حرکت انقلاب بتواند پیش برود.
دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی اظهار داشت: بعثت، غدیر، عاشورا، نیمه شعبان و جمهوری اسلامی و تمامی مناسبتهایی که وجود دارد، اینها موقعیتهایی هستند، ظرفیتهایی هستند که اگر مردم به این ظرفیتها متصل بشوند، دور و دیر نیست که تمدن نوین انقلاب اسلامی در جهان شکل بگیرد.
شاکری در پایان گفت: همه ما از این ایامی که ایام مبعث تا نیمه شعبان است مدد بگیریم. در روز پاسدار، روز ولادت امام حسین (ع)، و روز جانباز و ولادت امام سجاد، ما بتوانیم سربازان خوبی برای جبهه ولایت باشیم و کار را به مقصد برسانیم. چون الان ما با مکتب سلیمانی که برایمان رقم خورد در ادامه انقلاب اسلامی جمعیت زیادی از جوانان را میبینیم که در این جبهه قرار دارند. امیدواریم که همه نیروهای انقلاب در این تلاش موفق و موید باشند و در مقابل شهدا و همه کسانی که سرمایهگذاری کردند، برای این انقلاب همه ما رو سفید باشیم.
Add comment
برای عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را وارد کنید.