مصطفی تاجزاده، فعال چپ و از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ به تازگی در بخشی از یک مصاحبه که سایت اعتمادآنلاین آن را منتشر کرد، در اشاره به کاهش مشارکت در انتخابات مجلس یازدهم گفته است:
"همین مجلس یازدهم که اقلیت جامعه رای داده ولی خودشان ادعا میکنند این مجلس قوی ترین مجلس بعد از انقلاب است. اکثریت مردم در ایران رای نداده اند و در تهران از هر ۴ نفر کمتر از یک نفر رای داده اند. این نوعی تحریم خاموش بوده است. "
*بله! در انتخابات مجلس یازدهم "تحریم خاموش" رخ داد اما نه از سوی مردم بلکه از سوی اصلاحطلبان!
لازم به ذکر است که عبارت "تحریم خاموش انتخابات" نخستین بار و چند ماه مانده به انتخابات مجلس یازدهم در تحلیلهای "مشرق" برای عنوانبندی پروژه شوم اصلاحطلبان بهکار رفت و در ادامه و تا مقطع قبل از انتخابات؛ بیش از ۵۰ گزارش درباره این پروژه به رؤیت مخاطبان محترم رسید.
در این باره حتی محسن آرمین نیز در واکنش به تأکید ما بر پروژه تحریم خاموش انتخابات مدعی شد که برخی این عبارت را ساختهاند تا اصلاحطلبان را تهدید کنند!
ماجرا از این قرار بود که اعضای هسته سخت اصلاحات از یکسال مانده به انتخابات مجلس یازدهم، از آنجا که نه اقبالی به جوانان اصلاحطلب داشتند و نه کاندیدای دارای صلاحیتی در انبان؛ تصمیم گرفتند با این سیاست به عرصه انتخابات ورود کنند که نامزدهای بیصلاحیت را به شورای نگهبان معرفی کنند و پس از آنکه صلاحیت نداشته این نامزدها رد شد؛ بلافاصله با لحنی اعتراضی به مردم بگویند که ما هیچ فهرستی در انتخابات نداریم!
این سیاست اعلامی از سوی یک طیف بزرگ سیاسی که به مثابه قبول نداشتن نظام سیاسی کشور و معارضه با حاکمیت است البته طبیعتا موجب کاهش مشارکت در انتخابات میشد زیرا یک تشویق بزرگ تلویحی برای مشارکت نکردن نیز با خود داشت.
اما از آنجا که این پروژه آنچنان که باید از سوی خواص کشور مورد رصد و روشنگری قرار نگرفت؛ شد آنچه که نباید میشد و گروههایی مردم با فریب سیاسی اصلاحطلبان در انتخابات شرکت نکردند...
البته بایستی به این حقیقت اشراف داشت که اگرچه مشارکت بالای انتخاباتی یک امتیاز است اما قوام و حیات یک انتخابات به رعایت قانون است و هنگامی که قانون رعایت شود؛ یک انتخابات با هر میزان مشارکتی لازمالاتباع است.
از نفحات توجه به قانون در انتخابات نیز این است که مثلا هماکنون مجلسی با رأی مردم تشکیل شده که تنها در چند ماه ابتدایی آغاز به کار خود مصوباتی راهبردی را برای کمک یارانهای به مردم، کاهش نرخ مسکن و تعیین تکلیف قانون انتخابات ارائه کرده است و توانسته رایحه خوش خدمت را تقدیم مردم کند.
این پدیده بایستی حتما مقایسه شود با مجلسی مثل مجلس دهم که اکثریت حمایتی اصلاحطلبان را نیز با خود داشت اما عملا هنری غیر "سلفی حقارت" و البته "وکیلالدولگی" نداشت.
در خاتمه لازم به توضیح است که چپهای ستادی از آنجا که راهبرد شریرانه تحریم خاموش انتخابات را موفق ارزیابی میکنند؛ گویا قصد تکرار آن در انتخابات سال ۱۴۰۰ را نیز دارند.
توجه خواص کشور به مسئله تحریم خاموش، ضرورتی است زیرا موجب خنثیسازی پروژه "نامشروع جلوهدادن نظام اسلامی" از سوی اصلاحطلبان و البته تقویت وجهه دموکراتیک نظام اسلامی خواهد شد.{jcomments on}
Add comment
برای عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را وارد کنید.