میزان واردات واکسن کرونا به حدود 50 میلیون دوز رسید
علی تاجرنیا از اعضای فعال شبکه آمریکایی موج سبز در فتنه ۸۸ و نیز عضو شبکه اصلاح طلبان در سازمان نظام پزشکی در گفتگو با روزنامه شرق روایتی جهت دار و وارونه از واردات واکسن ارائه داده است.
علی تاجرنیا عضو سابق حزب منحله و غیر قانونی مشارکت در گفتگو با روزنامه شرق روایتی عجیب و داستانی از واردات واکسن را تشریح کرده است.
او در بخشی از این مصاحبه می گوید:نمکی و وزارت بهداشت زیر بار واردات نمیرفتند و نگاهشان به تولید داخلی بود، برای همین آنها صرفا بر همان دستور و سفارش کوواکس اکتفا کردند و قصد هم نداشتند کاری بکنند. پیگیریهای نظام پزشکی باعث شد روند واردات کمی شتاب پیدا کند».
محکوم امنیتی فتنه ۸۸ ادامه داده است: گویا برکت واکسن خود را پیشفروش کرده بود. به نظر میرسد دلیل تمایلنداشتن برای خرید واکسن از خارجیها این بود که برکت در ازای هر دُز واکسن، ۲۰۰ هزار تومان گرفته بود که اگر بخواهیم برای ۱۲۰ میلیون واکسن حساب کنیم، برکت از صندوق دولت عددی بالای یک میلیارد دلار از محل اعتبارات دولتی گرفت!
این عضو ستادی جبهه اصلاحات در حالی به وارونهسازی واردات واکسن و مخالفت وزارت بهداشت با واردات اشاره می کند که احتمالا فراموش کرده است که او و رفقایش در سازمان نظام پزشکی با تبدیل این نهاد صنفی به یک حزب سیاسی به وزیر بهداشت نامه زده و او را تهدید کرده بودند که حق ندارد از روسیه واکسن وارد کند!
دروغهای یک محکوم امنیتی درباره واردات واکسن
در روزهایی که مردم در اثر بیماری کرونا و فشار خارجی ظالمانه دسته دسته جان خود را از دست می داند، تاجرنیا؛ ظفرقندی؛ معین و سایر اصلاح طلبان در سازمان نظام پزشکی خودشان را به فعالیت سیاسی مشغول کرده و هیچ گاه به خود زحمت ندادند ذره ای پیگیر وضعیت بیماران؛ شرایطه بیمه و فشارهای روی دوش آن ها باشند. این دسته سیاسی پر ادعا در اوج بیماری کرونا به جای تلاش برای حل مشکل واردات واکسن سرشان به نگارش و امضای نامه به بشار اسد با مضمون محکوم کردن دولت سوریه گرم بود!
دولت روحانی(دولت مورد حمایت اصلاح طلبان) مدعی برداشته شدن تمامی تحریمها با امضای توافق با کدخدا بود؛ امری که نهتنها در طول هشت سال محقق نشد، بلکه سند رسوایی این دولت همین بس که این سیاست حتی در سطح کاهش تحریمهای دارویی و واردات واکسن موردنیاز جامعه نیز محقق نشد.
ادعای این محکوم امنیتی مبنی بر دست داشتن عوامل داخلی در عدم واردات واکسن، در حالی است که روحانی در زمان ریاست خویش دلیل این امر را ناشی از عدم پذیرش fatf از سوی نظام برمیشمرد؛ نه موانع و دلایل داخلی! ربیعی سخنگوی دولت روحانی، زمستان سال گذشته در جمع خبرنگاران ادعا کرد: «نپیوستن ایران به fatf، خرید واکسن خارجی کرونا را با مشکل مواجه کرده است»؛ عبدالناصر همتی، رئیس وقت بانک مرکزی نیز در صفحه اینستاگرامی خود نوشت: «مردم! ما تا زمانی که تحریم باشیم، نمیتوانیم برای شما واکسن بخریم!.
این مواضع در حالی از سوی دولت روحانی مطرح میشد که در شرایط مشابه آن دولت و در دوره دوام تحریمها و تعیین تکلیف نشدن مسئله fatf، در دولت ۴۰ روزه رئیسی، واردات میلیونها دوز واکسن به کشور محقق شده است!
واقعیت آن است که جریان اصلاحات از این شانتاژ رسانهای بارها و بارها بهره برده است؛ تحلیلی که بر پایه «کی بود، کی بود، من نبودم» استوار است و به جای عذرخواهی بابت کوتاهیها و سوء مدیریتها، همواره به دنبال یافتن متهم بیرونی است.
با این نگاه تحلیلی است که میتوان گرانی و مشکلات معیشتی مردم را گردن آمریکا انداخت و علیه سیاستهای کاخ سفید شعار داد و وارد نکردن واکسن را گردن عوامل داخلی غیراصلاحطلب انداخت.
دلیل اصلی در رونق گرفتن واردات واکسن به کشور، بهرهگیری دولت جدید از ظرفیتهای عینی دیپلماسی است؛ موج واردات واکسن در هفتههای اخیر ناشی از تماس تلفنی رئیسی با رئیسجمهور چین بوده است؛ اقدامی که پیشازاین برای دولت روحانی نیز فراهم بوده ولی اساساً ارادهای برای آن وجود نداشته است! مشرق
Add comment
برای عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را وارد کنید.