Main menu

مدیر کل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید مطرح کرد:

جزییات احراز درصد جانبازی افراد در بنیاد شهید

کمیسیون پزشکی به مواردی ورود می‌کند که کمیسیون احراز تایید کرده باشد از این رو شاید این کمیسیون صحت مدارک و مستندات را تایید نکرده باشد و ربطی به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید ندارد.

 

 

حمیدرضا حبیب اللهی مدیر کل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران، با اشاره به برخی انتقادات در حوزه احراز درصد جانبازی مجروحان جنگی، گفت: در خصوص تعیین درصد جانبازی باید به چند نکته توجه کرد ابتدا باید بدانیم که بحث احراز مجروحیت در واحدی به نام اداره کل پذیرش و احراز پیگیری می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه هر کسی می‌تواند با داشتن مدارک بالینی ادعای رزمندگی و مجروحیت داشته باشد، افزود: پس از بررسی مدارک بالینی فرد مدعی در کمیسیون احراز و تایید صحت صورت سانحه و شرایط تطبیق آن با مدت حضور فرد در جبهه و همچنین تایید صحت گواهی مجروحیتی که ارایه شده مطابق با مدارک بالینی وارد کمیسیون پزشکی خواهد شد.

اطلاع رسانی از پروسه بررسی درصد جانبازی به درستی انجام نشده است

حبیب اللهی با بیان اینکه متاسفانه اطلاع رسانی از پروسه بررسی درصد جانبازی به درستی صورت نگرفته و بسیاری از اعتراض‌ها به علت ضعف آگاهی است، تصریح کرد: کمیسیون پزشکی به مواردی ورود می‌کند که کمیسیون احراز تایید کرده باشد از این رو شاید این کمیسیون صحت مدارک و مستندات را تایید نکرده باشد و ربطی به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید ندارد.

وی با تاکید بر اینکه در کمیسیون پزشکی تعیین درصد شدت ضایعه صورت می‌گیرد نه تعیین شدت از کار افتادگی، گفت: این موضوع نیز یکی دیگر از مواردی است که به علت ضعف اطلاع رسانی محل مناقشه و انتقادات شده است.

مدیر کل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: به طور مثال شاید کشاورزی با از دست مچ پای خود به طور کامل از کار افتاده شود، اما درصد جانبازی ناچیزی دریافت کند از این رو باید بدانیم که درصد کمیسیون پزشکی که به ضایعه تعلق گرفته است با میزان از کار افتادگی متفاوت خواهد بود.

نباید خدمات بنیاد شهید به جامعه هدف مبتنی بر درصد باشد

حبیب اللهی با بیان اینکه نباید خدمات بنیاد شهید به جامعه هدف مبتنی بر درصد باشد، گفت: خدمات باید بر اساس توانمندی افراد ارایه شود.

وی با بیان اینکه تطبیق میزان شدت ضایعه در کمیسیون پزشکی انجام می‌شود، افزود: اگر اطلاع رسانی در خصوص نحوه عملکرد و وظایف کمیسیون پزشکی بنیاد شهید شود بسیاری از ابهامات مرتفع خواهد شد.

مدیر کل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه برای بررسی توانمندی جانبازان باید واحد و خدمات دیگری تعریف شود، تصریح کرد: خوشبختانه در سال‌های اخیر همزمان با افزایش امکانات و منابع بسیاری از نواقص در خدمات رسانی به جانبازان کاهش یافته است.

وی در توضیح پروسه احراز درصد جانبازی گفت: طبق دستورالعملی که اخیرا صادر شده نزدیک‌ترین فاصله‌ای که جانباز می‌تواند به کمیسیون مراجعه کند ۳ سال بوده، زیرا در این سه سال ممکن است ضایعه شدت پیدا کرده باشد یا عوارض دیگری رخ داده باشد.

مدیر کل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران از خدمت جدیدی که به زودی ارایه خواهد شد خبر داد و گفت: به تازگی مراجعه معکوس به جانبازان از سوی بنیاد شهید پیگیری خواهد شد، زیرا تاکنون منتظر بودیم جانباز به ما مراجعه کند اکنون ما به جانبازانی که سالیان زیادی به بنیاد مراجعه نکردند سر زده و وضعیت آن‌ها را بررسی می‌کنیم به طور حتم بسیاری از درصد‌ها در این پروسه افزایش خواهد یافت.

منبع: میزان{jcomments on}

Add comment

Security code Refresh

Submit

تمامی حقوق محفوظ است.

امام خامنه ای امام خمینی
                 

 

 

Template Design:Dima Group