Main menu

چرا جانبازان از پارالمپیک توکیو حذف شدند؟ / فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین پاسخگو باشد

مشاور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: متأسفانه در کاروان ۶۵ نفره معلولین و جانبازان امسال در مسابقات پارالمپیک، فقط دو جانباز داشتیم که این دو نفر را هم حذف کردند.

 مصطفی پرکره مشاور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در امور جانبازان و عضو هیئت مؤسس و شورای مرکزی جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی که خود از جانبازان 70 درصد نخاعی دفاع مقدس و از قهرمانان قدیم مسابقات پارالمپیک است، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با گلایه از سیاست فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین گفت: مشخص است که فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین هم باید در خدمت معلولین باشد و هم جانبازان و هر دو قشر از امکانات آن استفاده کنند. با توجه به اینکه شرایط سنی جانبازان بالا رفته است حالا درگیر مشکلات جدیدی شده‌اند. متأسفانه سیاست فعلی فدراسیون جانبازان بر مبنای مدال آوری است و این سیاست به ورزش جانبازان لطمه می‌زند.

مشاور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ضرورت خدمت ورزشی به جانبازان گفت: هر چند شاید جانبازان نتوانند مدال بیاورند ولی امکاناتی فراهم کنید که جانباز به فضای ورزشی وارد شود. ورزش می‌تواند درمان مؤثری برای جانبازان باشد. حضرت آقا فرموده‌اند: «ورزش برای عموم افراد لازم است اما برای معلولین، جانبازان و سالمندان واجب است.»

وی با انتقاد از حذف جانبازان از پارالمپیک امسال گفت: متأسفانه در کاروان 65 نفره معلولین و جانبازان امسال در مسابقات پارالمپیک، فقط دو جانباز داشتیم که این دو نفر را هم حذف کردند. آقایان محمدرضا شفیعی جانباز دو پا قطع و مهدی زمان جانباز قطع نخاع، جانبازان 70 درصدی هستند که در رشته تیراندازی واجد شرایط شرکت در پارالمپیک شدند. این افراد سهمیه پارالمپیک گرفته‌اند و امتیازی بسیار بالاتر از حدنصاب نیز کسب کرده‌اند اما نمی‌دانم چه مشکلاتی باعث می‌شود که آن‌ها را حذف کنند. آقایان می‌گویند این افراد مدال نمی‌آورند. حالا سؤال من این است که آیا شما تضمین می‌کنید، کاروان 65 نفره معلولین صاحب مدال شوند که به این بهانه دو جانباز را حذف کرده‌اید؟

پرکره در ادامه تصریح کرد: مسئولین فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین همیشه با دستاویز قرار دادن فعالیت برای جانبازان در این فدراسیون به دنبال امکانات از دولت و مجلس برای فدراسیون هستند در حالی که به غیر از برگزاری مسابقات پارالمپیک هیچ خدمت دیگری در راستای ورزش جانبازان انجام نمی‌دهند. همه‌جا در بوق و کرنا می‌کنند که ما در فدراسیون جانباز داریم تا امکانات بگیرند اما خدمتی ارائه نمی‌کنند.

وی با اشاره به تقویت ورزش جانبازان گفت: اگر از سرانه بهداشت و درمان کم کنیم و به ورزش جانبازان رسیدگی کنیم قطعا به نفع ایثارگران خواهد بود. در واقع تقویت ورزش جانبازان سرانه بهداشت را پایین می‌آورد. فدراسیون باید در راستای بیرون آوردن جانباز از فضای افسرده و منفعل خانه و پیوستن به دنیای ورزش کاری انجام دهد. ورزش می‌تواند مشکلات خانوادگی این جانبازان را نیز کاهش دهد.

مشاور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: یا اسم جانبازان را از این فدراسیون حذف کنید و نام آن را فدراسیون ورزش‌های معلولین بگذارید و یا چنانچه قرار است از نام جانبازان استفاده شود به این قشر نیز خدمتی ارائه کنند. جانبازان زیادی به من مراجعه و گلایه می‌کنند که چرا هیچ خدمت ورزشی از جانب فدراسیون به جانبازان ارائه نمی‌شود. من خودم از قهرمانان قدیم پارالمپیک بوده‌ام و از وضعیت این فدراسیون آگاهم. باید هر سال چند جانباز را به همراه معلولین در مسابقات پارالمپیک شرکت دهند تا همه دنیا بدانند ما هنوز مجروح جنگی و مشکلات ناشی از جنگ داریم ولو اینکه این افراد مدال نیاورند. فدراسیون ورزش‌های معلولین و جانبازان باید حق و حقوق جانبازان را در نظر بگیرند.{jcomments on}

Add comment

Security code Refresh

Submit

تمامی حقوق محفوظ است.

امام خامنه ای امام خمینی
                 

 

 

Template Design:Dima Group