برنامه جمعیت جانبازان برای حضور در انتخابات شوراها
دبیر جمعیت جانبازان استان مازندران با تشریح سه محور فعالیت این جمعیت در سطح استان، گفت: جمعیت جانبازان باید از هم اکنون در تدارک ایفای نقش موثر در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا باشد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت جانبازان، علیرضا مرادی دبیر جمعیت در استان مازتدران، در نخستین همایش جمعیت جانبازان استان مازندران که به میزبانی شهرستان بابل و با حضور دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی و معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران برگزار شد، طی سخنانی در جمع اعضای شورای استانی جمعیت مازندران و دبیران 16 شهرستان استان مازندران ضمن تسلیت ایام شهادت امام حسین (ع) و یاران ایشان، با اشاره به ثبت جمعیت جانبازان در وزارت کشور از سال گذشته که به فعالیت های این مجموعه بیش از پیش رسمیت بخشید، گفت: به این ترتیب جمعیت جانبازان در سال گذشته توانست در انتخابات مجلس دوازدهم مستقیما اثرگذار باشد و با شورای ائتلاف در تدوین لیست نهایی همکاری کند. در نتیجه 11 نماینده همسو با شورای ائتلاف توسط مردم در انتخابات دوم اسفند 98 برای حضور در مجلس انتخاب شدند.
وی سپس به معرفی مختصر استان مازندران و وضعیت جامعه هدف جمعیت جانبازان در این استان پرداخت و گفت: مازندران مساحتی بالغ بر 23 هزار و 756 کیلومترمربع دارد و از 22 شهرستان و 59 بخش تشکیل شده است. این استان همچنین جمعیتی بالغ بر 3 میلیون و 283 هزار نفر دارد.
مرادی ادامه داد: استان مازندران بیش از 10 هزار و 400 شهید تقدیم انقلاب کرده که علاوه بر شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی، عده ای از آنها نیز شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع سلامت هستند. در این استان همچنین بش از 80 هزار رزمنده در قالب بسیجی، ارتشی، سپاهی، یگان انتظامی، جهادی و هلال احمر فعالیت می کنند.
به گفته وی، شمار جانبازان استان مازندران 33 هزار و 700 نفر است که از این تعداد 14 هزار و 700 نفر جانباز بالای 25 درصد هستند. همچنین در مجموع 200 هزار نفر تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قرار دارند که در بین آنها 61 جانباز ویلچری نیز حضور دارند.
دبیر جمعیت جانبازان استان مازندران تعداد پدران شهدای در قید حیات استان را 2 هزار و 226 نفر عنوان کرد و افزود: تعداد مادران شهدای در قید حیات نیز در حال حاضر 4 هزار و 557 نفر است. علاوه بر این در حال حاضر 2 هزار و 208 آزاده در استان مازندران حضور دارند که با احتساب 25 آزاده شهید و 127 نفر متوفی، شمار مجموع آزادگان مازندران به 2 هزار و 360 نفر می رسد.
وی در ادامه به تشکیلات شورای ائتلاف استان مازندران اشاره کرد و گفت: این شورا در مازندران از 11 حزب و جمعیت فعال تشکیل شده که شامل جمعیت ایثارگران، جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی، جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی، جمعیت رهپویان، حزب توسعه و عدالت ایران، جبهه پایداری، حزب موتلفه، جبهه یکتا، جبهه ایستادگی ایران اسلامی، جبهه پیروان خط امام و رهبری و نیز جامعه زینبیه (س) است.
مرادی با اشاره به اینکه با ارسال نامه به فرمانداری و استانداری و پیگیری های مستمر توانستیم با چهرهای موثر شهرستان ها برای تکمیل اعضای جمعیت جانبازان در شهرستان های مازندران ارتباط برقرار کنیم، گفت: به این ترتیب ارتباطاتی با ائمه جمعه، فرماندهان سپاه، هیات های رزمندگان و مجموعه هایی از این قبیل برقرار شد و توانستیم چهره های تاثیرگذار هر شهرستان را برای عضویت در جمعیت جانبازان شهرستان شناسایی کنیم و اکنون این ترکیب گرد هم آماده است. البته حتما ضعف هایی وجود دارد که باید جبران شود.
دبیر جمعیت جانبازان استان مازندران در ادامه سه محور اساسی فعالیت های این جمعیت در سطح استان را تشریح کرد و گفت: محور اول فعالیت ما حل مشکلات جانبازان به عنوان جمعیت هدف اصلی در سطح استان و شهرستان ها است و عملکرد ما باید به نحوی باشد که مثل مشاوری امین برای بنیاد شهید استان ایفای نقش کرده و در جلساتی که می تواند به صورت دوره ای و سه ماه یکبار با مدیران استانی بنیاد شهید برگزاری شود، مسائل را منتقل کنیم.
وی ادامه داد: آگاه سازی اعضای جمعیت جانبازان و جامعه هدف دومین محور فعالیت های این جمعیت است و در این راستا با تمرکز بر بینش و بصیرت افزایی جامعه هدف در حوزه های گوناگون اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، باید برای تقویت آگاهی های خود و مجموعه جانبازان که ذخایر انقلاب اسلامی هستند تلاش کنیم.
مرادی سومین محور فعالیت جمعیت جانبازان را نیز فعالیت در عرصه انتخابات عنوان کرد و گفت: در این زمینه علاوه بر اینکه خوراک اطلاعاتی که به صورت اخبار محرمانه یا تحلیل های موثر از دفتر مرکزی جمعیت واصل می شود، از طریق کانال ها در اختیار اعضای استانی جمعیت جانبازان قرار می دهیم، لازم است در پی ایفای نقش موثر در انتخابات خرداد سال آینده باشیم و از همین حالا برای آن برنامه ریزی کنیم.