Main menu

طرح تسری امتیازات ایثارگری به جانبازان زیر ۲۵درصد و رزمندگان

عضو فراکسیون ایثارگران مجلس از بحث و بررسی طرح تسری امتیازات ایثارگری به زیر ۲۵ خبر داد...


علی رضائی، نماینده ایثارگر حوزه‌ی انتخابیه‌ی کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی در حاشیه‌ی جلسه‌ی علنی مجلس با اشاره به وظیفه‌ی قانونی دولت در حفظ شأن و جایگاه ایثارگران در کشور و لزوم پیگیری و رفع مشکلات قانونی جامعه هدف از سوی قوه‌ی مقننه تصریح کرد: در فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی که به‌تازگی شکل گرفته است قرار بر این شد که با سرعت، مشکلات جانبازان زیر 25 درصد اقدام شود. اگر چه مخالفت دولت با این موضوع به این دلیل است که منابع مالی برای این کار وجود ندارد و بایستی تعیین شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد شأن و جایگاه ایثارگران متذکر شد: به تعبییر مقام معظم رهبری، جایگاه ایثارگران تا آن حدی است که حتی اگر یک رزمنده یک روز هم به جبهه رفته است باید رسیدگی به مشکلات او در اولویت باشد. اما متاسفانه  این موضوع به دلیل محدودیت‌های بودجه‌ای مغفول مانده و مشکلات همچنان حل و فصل نشده است.

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه با اشاره به موضوع بررسی طرح تسری امتیازات ایثارگری به زیر 25 درصد در فراکسیون ایثارگران تاکید کرد: ما معتقدیم که یا باید درصد جانبازی بالای 25 درصد به زیر 25 درصدها تسری پیدا کند، یا اینکه جانبازان با درصد پایین، یک بار دیگر در کمیسیون‌های پزشکی شرکت کنند و درصد آنها افزایش یابد تا از امتیازات ایثارگری بهره‌مند شوند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: متاسفانه در حال حاضر بسیاری از جانبازان زیر 25 درصد در بحث اشتقال، هزینه‌های تحصیلی فرزندان و... دچار مشکلات عدیده‌ای هستند که امیدوارم با تصویب این طرح برطرف شود.

رضائی، نماینده‌ی ایثارگر مجلس یازدهم با اشاره به اینکه ما پیگیر این طرح و در حال چکش‌کاری آن هستیم تا در فراکسیون ایثارگران به تصویب برسد خاطر نشان کرد: در صورت تائید نهایی طرح تسری امتیازات ایثارگری به جانبازان زیر 25 درصد در فراکسیون ایثارگران، آن را به کمیسیون اجتماعی و سپس به صحن علنی ارائه خواهیم کرد تا ان شاالله در راستای اصلاح قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران اقدامی کرده باشیم.

وی با اشاره به ضرورت به‌روز رسانی قوانین ایثارگری از سوی مجلس شورای اسلامی گفت: ایثارگران قانون جامع خود را دارند اما متاسفانه بسیاری از بندهای قانون جامع ایثارگران تاکنون عملی و اجرایی نشده است و دلیل اصلی آن هم محدودیت‌های بودجه‌ای و منابع مالی است، چرا که شامل اصل 77 قانون اساسی می‌شود که بر اساس آن اول باید منابع مالی تعیین وسپس قانون تصویب شود.

نماینده ایثارگر کنگاور، صحنه و هرسین یادآور شد: مشکل کمبود اعتبارات ایثارگری همچنان وجود دارد و به‌عنوان یک نماینده‌ی مجلس پیشاپیش از جامعه‌ی ایثارگری عذر خواهی کنم؛ چرا که در بسیاری از مسائل آن طور که باید و شاید نتوانسته‌ایم به جامعه هدف و آنهایی که روزگاری به ندای امام و رهبری لبیک گفته و به جبهه شتافتند اما متاسفانه در حال حاضر در گوشه‌ی خانه رها شده‌اند خدمات مناسبی ارائه دهیم و این موضوع زیبنده نظام نیست.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم با انتقاد از برخی معضلات موجود در بیمه‌ی تکمیلی ایثارگران متذکر شد: درمورد معضلات موجود در ارائه‌ی خدمات بیمه‌ی تکمیلی، موضوع به مسائل بودجه‌ای و تامین اعتبارات مالی برمی‌گردد و متاسفانه بسیاری از مراکز طرف قرار داد بیمه‌ی تکمیلی ایثارگران، کارآمد نیست. من خودم به شخصه به یک مرکز درمانی مراجعه کردم، اما مسئول بخش گفت که با بیمه‌ی ایثارگران قرارداد نداریم؛ چرا که هنوز به ما پول نداده‌اند. بنابر این  باید دولت و بنیاد شهید هرچه زودتر بدهی بیمه‌ها را پرداخت کنند تا بتوانند خدمات مورد نیاز را به  ایثارگران ارائه دهند.

لازم به یادآوری است که بر اساس قانون برنامه ششم توسعه که در مجلس دهم به تصویب رسید و شورای نگهبان آن را تائید کرده است در بخش 16 قانون برنامه ششم توسعه و در تبصره  ماده 87 آمده است: بنیاد شهید و امور ایثارگران موظف است رزمندگان هشت سال دفاع مقدس که صورت سانحه بالینی همزمان مجروحیت را ندارند اما مجروحیت آنها توسط کمیسیون پزشکی نهاد اعزام کننده (نیروهای مسلح) احراز می گردد را به عنوان جانباز تلقی نماید و حداقل پنج درص(5%) جانبازی به آنها تعلق می گیرد.{jcomments on}

Add comment

Security code Refresh

Submit

تمامی حقوق محفوظ است.

امام خامنه ای امام خمینی
                 

 

 

Template Design:Dima Group